Menu

Één van de fietsroutes is 35 km lang. Nadat u Tiegem-berg bent beklommen (langs de minder steile kant), is er een stopplaats voorzien waar deelnemers even naar adem kunnen happen. Hier kan u genieten van een kop koffie of frisdrank. De route wordt aangeduid a.d.h.v. pijltjes en wordt voor de start van de dag nog eens gereden om er zeker van te zijn dat alles er nog hangt.

De fietsroute werd speciaal uitgestoken door mijn broer en werd goedgekeurd door de Chasse Patatters, de wielerclub waar mijn broer lid van is. Logischerwijs werd bij deze route rekening gehouden met de Vlaamse heuvels en worden die zoveel mogelijk vermeden zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Ook hierbij wordt vertrokken vanuit kinderboerderij Bokkeslot en ontdekt men verschillende binnenwegen in de omgeving. 

Detail van het hoogteverschil:

   Totale stijging: 138 m
   Max. stijgingsgraad: 4.03 %
   Totale lengte: 35.1 km
   Regio: Leiestreek - West-Vlaanderen

Inschrijvingsprijs = € 8

Dit is inclusief een goed uitgestippelde route, een beschikbare wagen bij pech*, bewaakte fietsenstalling en een drankje achteraf of op de stopplaats. 

 

*De wagen bij pech kan niet gecontacteerd worden in geval van een lekke band, wel na een val of schade aan de fiets waardoor men de route niet kan verderzetten.