Logo

Één van de fietsroutes is 35 km lang. Nadat u Tiegem-berg hebt beklommen (langs de minder steile kant), is er een stopplaats voorzien waar deelnemers even naar adem kunnen happen. Hier kan u genieten van een kop koffie of frisdrank. Daarna is de weg behoorlijk vlak. De route wordt aangeduid a.d.h.v. pijltjes en wordt voor de start van de dag nog eens gereden om er zeker van te zijn dat alles er nog hangt.

De fietsroute werd speciaal uitgestoken door mijn broer en werd goedgekeurd door de Chasse Patatters, de wielerclub waar mijn broer lid van was. U vertrekt in de richting van Anzegem en keert terug via Avelgem. Ook hierbij wordt vertrokken vanuit kinderboerderij Bokkeslot en ontdekt men verschillende binnenwegen in de omgeving. 

Detail van het hoogteverschil:

   Totale stijging: 194 m
   Max. stijgingsgraad: 2.87 %
   Totale lengte: 36 km
   Regio: Anzegem - Avelgem

Inschrijvingsprijs = € 8
Dit is inclusief een goed uitgestippelde route, een beschikbare wagen bij pech*, bewaakte fietsenstalling en een drankje achteraf of op de stopplaats. 

Er kan doorlopend gestart worden tussen 8u en 15u. De stopplaats sluit om 16u30.

 

*De wagen bij pech kan niet gecontacteerd worden in geval van een lekke band, wel na een val of schade aan de fiets waardoor men de route niet kan verderzetten.

Benefietsen door Pieter Langeraert © Alle rechten voorbehouden